Virka matta zpagetti mönster

Hennes oväntade teknik för att virka en matta är briljant och kräver ingen virknål. Tekniken är enkel och min matta klarar även du som nybörjare att virka , så länge du. Jag lägger ner mycket tid och kärlek i mina mönster för att dela dem gratis här i . Zpagetti är utmärkt att virka mattor, sittpuffar, korgar och andra inredningssaker med.

Här i bloggen har jag delat många mönster med er på saker jag virkat med Zpagetti ! Lägger ut mitt mönster här – så att ni också kan virka en matta om ni vill.

D et er mange som ønsker ein framgongsmåte på å hekle teppe av . Nu har vi översatt flera nya beskrivningar från våra kära vänner på Hoooked ! Förutom flera trendriktiga väskor så hittar du bland annat en . Jag har ett gammalt lakan som jag tänkte virka en matta av. Jag har virkat efter mitt eget mönster som ni hittar under Virkbeskrivningar. Varför inte virka flera och.

Här delar jag med mig av mönster och. Nu finns mönstret på min matta – Blomstermandala i bloggen! Stickad matta Mått: 70x1cm.

Virka en matta av trikågarn! Gilla eller ogilla gärna men lämna. ABS-Skol har Sotfgarn och Hooked har Zpagetti. Varv 7: fm, ta fot nr och virka vidare i den, fm. Mönstret hittar du i min blogg!

Hos oss hittar du Hoooked Ribbon XL i våra unika färgkoordinerade 3-packar till ett extra förmånligt pris. Lika så för att virka min kvadratiska matta med diagonala ränder. Den virkade matta jag började med för en vecka sedan är nu färdig.

Så fin matta virkad i Zpagetti av duktiga My Henriksson! Idag bjuder jag på ett mönster till en vacker duk som du kan virka till jul. Mattan går lika bra att göra i annat garn, som tex Hoooked Zpagetti eller klippta textilremsor eller lite tjockare rep.

Kan du inte bestämma dig huruvida du ska sticka eller virka en matta ? Denna mattan är efter ett mönster som du hittar på Järbo. Inte helt lätt om du frågar mig. Garnkvalité och åtgång: Hoooked Zpagetti , nystan.

Vet du hur enkelt det är att virka sig en ursnygg väska? Och även om du är nybörjare så kommer dina . Och många härliga 3-pack av Hoooked Ribbon XL att virka den med i.