Virka matta tygremsor

Riv remsor av gamla lakan och virka med en tjock nål nr 12. Tygremsor : Gratis beskrivningar för dig som vill sticka och virka av gamla T-tröjor. Och glöm inte den klassiska.

Gillar din matta med svans, hihi. Har också tänkt virka mattor av gamla lakan, men jag tänkte mig raka sådana. Förra Lördagen började jag virka en rund matta , hade funderat på det en ti och då jag hittade en inspirerande bild på instagram, kunde jag .

Deze zomer verhuizen we terug naar Nederlan dus ik ben vast wat leuke dingen voor ons huis aan het maken. Dit vloerkleed haakte ik van witte Hoooked. Virka en matta av tygremsor.

Här är två sönderklippta filtar virkade till en matta. Vilken virknål du ska ha beror lite på hur tjocka dina tygremsor är och vad det är för slags tyg, så prova dig fram . Riv tygremsor i olika tygmaterial. Här är en matta virkad av tygremsor från två filtar. Inspiration till virkade korgar kan man få bland annat hos Bautawitch och mer info om att virka med tygremsor finns tex här.

Funderar på att virka en rund matta av egenrivna mattrasor till mitt sovrum, men har ingen beskrivning.

Hur ofta är det lämpligt att öka när man . Inlägg om virka skrivna av Lippaloppa. Den jobbiga filten blev en matta. Det ger ju verkligen resultat att virka med tjock virknål och tjock tråd. På samma sida fick jag idén till att virka en korg av tygremsorna. Jag har dock inte riktigt följt.

Grip bloggar om hur man virkar en matta av ett lakan. Påsar med skänkta tygremsor omvandlas till färgglada runda. Jag kan verkligen rekommendera att virka med tygremsor , det blir ju så. JAg håller på med en matta , men jag hade inget mönster så det går . Enda sedan jag såg ett virkkitt med nål, beskrivning och tygremsor har jag velat virka en egen matta. Men de var lite dyra och mattan väldigt . Hoppas du snart tittar in igen och lycka till med din puff och matta ! Det är tygremsor skurna av överblivna tyger främst från modekedjorna Zara, Zara Home och Mango.

Vill du virka den mer klassiska modellen utan fransar virkar du vidare som vanligt tills du . Eftersom jag ville sätta igång genast, och dessutom inte ville köpa nåt nytt garn så tog jag och virkade av tygremsor som jag klippte förra . För många år sedan gjorde jag en rund matta på samma vis som denna lapp.