Trikåtrasor till virkning

Trikåtrasor till vävning, virkning och stickning mm… Kan även benämnas T-shirt garn, zpagetti mm. När är äntligen mina badrumsmattor klarar :-). Jag köpte lite mer än kg trikåtrasor i vitt när jag var på syfestivalmässan för några veckor sen. Produktkategorier Trikåtrasor och inslagsgarn Trikåtrasa. Denna mjuka trikåtrasa passar bra för vävning av mattor men även för virkning av mattor och korgar.

Nu har vi fått hem mattrasor i bomulls trikå perfekta till vävning och virkning.

Här finns trikå trasor för virkning. Slit sönder dem till tygremsor, mattrasor, trikågarn! Mattan av trikåtrasor i Hemmets Veckotidning är slätstickad med en rätstickad kant.

Okej, just fickorna och fodret måste du sy dit, så det är inte ren virkning. Lyxtrasa som används till vävning, virkning och stickning, tillverkad av återvunnen bomull. Här hitter du 1försöljningsställen av garn, material och redskap till stickning,.

Här kan du köpa mattrasor, trikåtyger, vävtillbehör, trikåtrasor , textil, tyg, . Vi är tillbaks i ateljén! Måste komma igång med matta nummer fyra!

Dagen har gått åt till. Då kan du göra om den till trikåtrasor som du kan virka något av, en matta,. Jag håller på med en filt i dagsläget i. Tänkte skriva ner det till er ifall ni skulle råka ut för samma sak ;). Napphållare på beställning till en Igor.

Den är gjord av trikåtrasor. I tidningen föreslås att man ska klippa sina gamla t- shirts till matt-trasor. I motsats till den här vita mattan kommer det . Trikååtgång blev nystan och lite till på ett andra nystan. Jag ringde upp henne och hon skickar till mig, faktura medföljer paketet. Ja, jag har kanske att göra så att det räcker till ändå, MEN detta var något som jag.

Lagom projekt för en kväll 🙂 Find this Pin and more on Virkning by lottenemet. Virkad matta av trikåtrasor. Crochet rug crochet carpet . På nått sätt har det blivit att jag både stickar och virkar mycket mindre. Jag har verkligen kommit av mej med mitt bloggande. Passar till allt från virkade väskor och skålar till mattor.

Läsåret började med virkning , alla hade virkat tidigare men vi började ändå med en. Underlag till pajform, även den är virkad av trikåtrasor.

Till höger på bilden det hemfärgade och handspunna shetlandsgarnet som min kompis Ylva inte var nöjd. I kaosrummet hittade jag mitt virkade trasprojekt med trikåtrasor. Urtjusig mössa, hur stor virknål behövs till dessa skojiga trikåprojekt?

Länkar till det här inlägget. Mitt stora intresse för virkning och stickning får mig att må bra och har ett rehabiliterande syfte för mig.