Gjuta gips i trolldeg

Bevara små fina barnfötter och händer. Bebisar gillar att stoppa fingrar i munnen och trolldeg smakar väldigt salt som ni säkert vet ! Vi räknade ut mängd gips och vatten. Gjut egna fot- och handavtryck pysselnabon. Istället googlade jag för att hitta ett recept på trolldeg till att göra avtrycken i. Etiketter: bebis, fotavtryck, gips , Gjuta själv, gör egna handavtryck, .

Steg för steg – Så här gör du ditt avtryck i gips : Tillverka trolldeg av en del vatten, en del salt och två delar mjöl. För att den ska vara lättare att . Här samlar jag alla mina gjutningsprojekt i både betong och gips. Du behöver inte köpa dyra kit för att gjuta fot- och handavtryck på ditt barn det går nämligen alldeles. Allt du behöver köpa är gips resten finns oftast hemma. Tänkte försöka mig på att göra avtryck av Linas hand och fot idag och låta Gustav gjuta sin hand.

Jag gjorde om ett tiotal gånger innan jag blev nöjd). Kan man gjuta gips i hårda formar?

Det blir inte helt räta sidor men det kanske fungerar? Fixa en trolldeg och gjut av någon liten fot eller tass i närheten! Inlägg om trolldeg skrivna av smattgorgott. Taggar:fotavtryck, gips , handavtryck , trolldeg.

Jag undrar vilka material det finns att gjuta me eller snarare var sådan finns. Första är väl att fixa formen, gips , spackel, fogskum m. Har läst lite om saltdeg a. Möjlighet att gjuta av ett litet favoritföremål finns för den . Jag har ett fotavtryck från mig när jag var liten. En platta med en liten fot. Inte så märkvärdig, men betydelsefull för mig. Så självklart vill jag . Fingerfärg funkar alt kan man ju gjuta om man vill :).

Vi gjorde först trolldeg.