Förlänga sladd med sockerbit

Hur skarva ofärgad sladd ? Var göra av grön sladd ? Fråga för händiga människor: hur skarvar (förlänger) man en. Uppdatering: jag köpte 3m lampsladden med kontakt på Clas Ohlson för kr, och fixade en sockerbit för att förena de två till rätt längd (2m). Se fler Elektronisk transformator. Förlänga sladd till projektorduk? Modifikationer och egna.

Köp en lödpenna, lödtenn, eltejp och så mycket sladd du behöver på jula eller likande. Jag flyttade just in där jag bor och skulle hänga upp en lampa. Sladden var såklart för kort så jag förlängde med sladd från en . Sockerbit som dessutom är synliga ser ut som rena rama bonnakopplingen Jag skulle hellre dra/köpa nytt – eller varför inte använda en . Det enklaste är väl ändå att skaffa en jordad FÖRLÄNG.

Ovanligt att kablarna är fastsatta så, brukar vara en lite sockerbit. Jag har dessa kablar en decimeter upp från golvet i köket och vill förlänga dessa meter, hur ska detta utföras tack! Jag hade gärna sett en typ av skyddad sockerbit , men det finns väl inte. På sätt och vis så kan man ju anse att jag förlänger den fasta . Sladd – övergripande namn på den första respektive sista delen . Försök aldrig laga den med tejp.

Byta en ” sockerbit ” mot ett lamputtag. Alla lampor jag tittat på har kort sladd avsedd för eluttag i taket. Jag behöver förlänga ena högtalaren till min stereo.

Sladdställ med Lampropp, jord För montering av ex.