Esab svets jula

Visa filter Stäng filter. Något gick fel under tiden du sökte . Jag funderar på att köpa en svets och funderar på esab 150A svetsen från jula för . Hejsan Någon son har erfarenhet av Biltemas Svets MIG 140? Jo kul trå men vad är det för proffs som köper en Meec svets på Jula ?

Billig svets till enklare jobb. Esab `en kan du köra med flussfylld trå men det är ruskigt värdelöst. Vi köpte oss en MIG svets på jula , deras billigaste 1fas Esab , kör den nu med flusstråd och det fungerar riktigt bra.

Lite jobbigt att svetsa riktigt . ESAB , så vet du vad du får! Och så får det gärna stå Esab på den. Tolkar det som att jag INTE ska köpa en svets á la Jula eller Biltema.

Förvånansvärt liten skillnad att använda jämfört med esab svetsarna jag nöter på . Hej, Jag såg i fredags att ni hade kampanj på en esab – svets och kände att frestelsen började bli för stor så jag planerade att köpa den efter mitt. Kommer köpa en lite kraftigare migsvets nu. Välkommen till PriceRunner! Det funkar fint att bränna ihop lite stål med . Tänkte köpa en liten svets för svetsning av bilplåt och lite annat en hobby. Har beslutsångest över om man ska pröva köpa en svets från Jula ,av.

Kemppi eller Esab ,för jag vet att det är riktigt bra svetsar . Jag har en gammal Esab miggy 1A som jag köpte för år sen,. Jag skulle behöva en svets till företaget (läs racebygget). Jeg har brukt jula sine Esab OK 48. Man handlar inte svets på jula.

Jag köpte svets där, helnöjd med den. Fast jag slog till på en Esab 1istället. Så det finns ju även riktiga svetsar där.

Det sprätter (köp Esab -tråd om du skall svetsa underifrån). Såg i senaste nyhetsbladet att Jula har en svetstransformator med diverse. Leta upp en gamal Esab så kan du testamentera bort den när den . Har kikat på både biltema, jula och blocket men vet ej om jag vågar. Hansen – Verkar inte som Jula har några egna MIGar längre, är bara esab , . De har både Meec, Stanley och Esab. Nej, Jula och Biltema köper jag bara småplock hos, ska jag ha . Då är no name kina svetsen för tusen spänn du hittar på Jula , . Funderar nu faktiskt seriöst på att investera i en egen svets.

MNE: Svetselektroder från Jula eller Biltema.